Elke verandering begint met inzicht. Coaching is een breed vakgebied. Ik richt mij naast teamcoaching voornamelijk op  talent -en leiderschapsontwikkeling. Ik heb zelf vele jaren ervaring als manager waarbij talenten en drijfveren van medewerkers altijd mijn uitgangspunt zijn geweest. Tijdens mijn studie organisatiepsychologie heb ik mij gespecialiseerd in veranderkunde en leiderschapscompetenties. Als vervolg hierop heb ik een Post HBO leergang tot Professioneel coach gevolgd. Ook ben ik DISC gecertificeerd. 

We gaan aan de slag met een gestructureerd en doelgericht proces wat leidt tot effectief gedrag. Wat effectief is bepaal je natuurlijk zelf. We starten daarom allereerst met een vrijblijvende intake om te verkennen wat jouw coachvraag is. Onderling vertrouwen is hierbij ook belangrijk. Als dat er niet is kunnen we beter niet starten. Ik maak vaak gebruik van creatieve en visuele werkvormen. 

Je mag van mij verwachten dat ik mij volledig inzet om jouw coachvraag te helpen beantwoorden. Ik verwacht van jou ook volledige inzet en het doen van oefeningen.  Hierbij hoort ook het aangaan van uitdagingen buiten jouw comfortzone.