Naast talentmanagement en coaching ligt mijn ervaring bij het initiëren en managen van interne veranderings- processen en procesoptimalisatie.  Vakinhoudelijk heb ik veel kennis op het gebied van organisatiekunde, verandermanagement, leiderschap en project -en procesmanagement. Ik ben Prince 2 en Lean gecertificeerd. Tijdens mijn studie organisatiepsychologie heb ik mij gespecialiseerd in veranderkunde en leiderschapscompetenties. 

Mijn talenten liggen bij gezamenlijke visie ontwikkeling, motiveren van mensen, structureren van complexe vraagstukken en bedenken van creatieve oplossingen. Met als uitkomst: De juiste dingen doen op het juiste moment door de juiste mens op de juiste plek. 

Mijn ervaringen liggen op het vlak van ontwerpen en inrichten van organisatiestructuren, procesinrichting en bijbehorende rollen en verantwoordelijkheden. Tijdens de ontwerpfase betrek ik de mensen om wie het gaat en fungeer ik als facilitator en organisatieadviseur. Tijdens de inrichtingsfase is mijn focus op de juiste mens op de juiste plek gebaseerd op drijfveren en talenten en passend bij de organisatiecultuur.